Vidare till Stockholm!

Hade en mysig vistelse hos Malin, med mycket shopping :) Hade en mysig filmkväll med, vilket alltid är uppskattat. På onsdagsförmiddagen åkte vi in till Helsingborg och käkade lunch. Sen körde jag hem till Skövde. Tvättade, städade och packade om min resväska. Tidigt på torsdagen tog jag tåget till Stockholm. Crisse hämtade mig på stationen i Södertälje. Sen fixade vi diverse inköp inför nyårsafton. På kvällen lagade Crisse mat och vi slappade till "Snabba cash". Mycket trevlig kväll! Idag har vi bara tagit det lugnt och fixat med maten inför kvällen. Nu har jag precis duschat och ska locka håret och skrida om till min nyårsstass:) Sen ska vi iväg till Sophia. Kommer säkert att bli en ypperligt trevlig kväll :) Gott Nytt År till er alla!!!!!

28 december

Idag har jag varit med mamma på stan och shoppat. Hittade faktiskt lite saker för en gångs skull:) Senare på eftermiddagen körde jag hem till Maria. Mycket trevlig kväll:) Oxå fick jag ju gossa med mina favorittjejer Hannah, Thea och Tuva:) Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon ska jag packa allt och köra till Malin <3






Juldagen :)

På juldagen följde jag med Alex och Jessica på en förfest, hos deras kompis Martin. Senare kom Maria och hämtade oss och körde oss till Grand. Lite bilder från kvällen:












Julafton :)

Julen var supermysig:) Först åkte jag, pappa och Alex och hälsade på farfar på hemmet. Han blev jätteglad :)


 
Efter det åkte vi hem till mamma. Mormor och morfar kom oxå dit. Vi hade supermysigt. Åt julmat, delade ut julklappar och spelade spel.














Dessa fina hade Cilla målat till oss :)





Vid tolv gick vi på Midnattsmässan:)




23 december

Julbordet igår, hos Carro och Tomas var supertrevligt. Det var god mat och trevligt sällskap. Tack alla som var där <3







Fick dessa fina av Jessica! Tack så mycket <3







Kom inte i säng förrän efter ett. Sen skulle jag upp igen 04.30. Hade öppning:( Hade lite barn, så jag kunde köra till Skåne redan vid 10-tiden. Vilket var skönt eftersom de hade varnat för snöoväder. Var framme redan vid 13.30. Var typ bara jag på vägarna :) Har precis ätit nasi goreng hemma hos mamma och Roger. Nu ligger jag och slappar i soffan och tänker inte resa mig förrän det är läggdax:) Imor´n är det julafton :) Jippie!!!


Den 22 december :)

Inne på sluttampen. Stänger på jobbet idag. Ska då köra direkt till julbordet i Skulltorp. Får bli lite sen. De andra ska vara där redan klockan 17.00. Kommer säkert att bli jätte trevligt. Blir första gången jag äter julmat för denna julen. Har för en gångs skull inte behövt äta det massa gånger redan. Imorgon är det jag som har öppningen, så ska vara på jobbet strax efter 6 på morgonen. Då ska jag ha packat allt i bilen, julklappar och dylikt. För så fort jag slutar bär det av till Skåne. Hoppas jag kommer fram, de varnar nämligen för snöstorm!! Inte kul :(

Goodbye!


En hektisk dag!

Idag har varit en hektisk dag. Eva-Marie har varit sjuk hela veckan. På elevens val har hon och jag hållt i dramat och tränat in en pjäs vid namn "Rödluvans julafton". Idag skulle pjäsen spelas upp. Vår praktikant Linnéa, som oxå har varit delaktig i pjäsen, kom sent igår kväll på att vi inte hade någon musik till pjäsen, för den hade Eva-Marie hemma hos sig. Så jag satt uppe till mitt i natten och letade musik. Tillråga på allt så hade jag öppning imorse. Så när klockan ringde 04.50 imorse, så hade jag inte sovit många timmar. Nåväl, jag och Linnéa skulle väl fixa att hålla i pjäsen själva. Men så ringde Ulrika in sig sjuk. Så jag fick ta hennes klass, d.v.s. barnskolan oxå + sista lektionen även 1:an eftersom det är min lektion i vanliga fall. Så man kan säga att jag har haft att göra idag. Fick ta med mig alla eleverna till biblioteket, eftersom det var vår tur att låna böcker. Passade på att låna 3 böcker till mig själv av Torey Hayden.


Nu har jag precis kommit hem. Slutade ju tidigt idag,eftersom jag har öppnat. Nu ska jag varva ner till en film innan det är dax för nästa aktivitet. Klockan 18.30 ska personalen från vår skola träffas på "Mamma Mia" för att äta. Sen efter det ska vi hem till vår rektor Annika. Kommer säkert att bli jätte trevligt!

 


Julkorts-scrapping!

I dag vid halv 3 körde jag och Jessica till kattklubben för deras scrapping-kväll, med tema:"Julkort"! Det var super kul och vi fick många idéer. Där fanns mycket saker att välja på. Så efter många timmars knåpande (och fikande) hade vi tillverkat 6 julkort var. Eftersom vi scrappade här hemma i veckan, så har jag snart gjort klart alla julkort jag ska skicka. Efteråt körde vi och köpte pizza och åkte hem och kollade på "Beck". Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen. Har läst ut min braiga bok, så får väl börja på en ny. Imorn är det lucia, d.v.s. några dagar närmare julledigt:)

                                                                                     Natti natti!
                                                       

                                  Dessa tre har jag gjort innan i veckan






 
Dessa (och några till) gjorde jag ikväll









Dessa gjorde några av de andra






"Skymningsbarn" av Torey Hayden

Idag har gjort absolut ingenting. Jag har kollat på filmen "Repo man" och den gamla "Wall street". Sen har jag läst min braiga bok "Skymningsbarn" av Torey Hayden. Torey är barnpsykolog och skriver så bra böcker. Just denna handlar om barn som av olika anledar inte kan prata.

I Skymningsbarn skildrar Torey Hayden sitt terapeutiska arbete med patienterna Cassandra, 9 år, Drake, 4 år, och Gerda, en äldre kvinna. Att nå fram till dem visar sig bli en av de största utmaningar Hayden har ställts inför och till slut tvingas hon att ifrågasätta sina egna arbetsmetoder.
Cassandra är en svåråtkomlig och ibland starkt utagerande flicka som lider av dissociativ störning eller multipel personlighet. Hon har blivit utsatt för sexuella övergrepp och Hayden skildrar de olika stegen i den mödosamma terapeutiska processen på ett nästan plågsamt levande sätt. Drake är en begåvad och änglalik pojke som inte säger ett ord och Hayden och de andra i teamet tar för givet att han lider av selektiv mutism. De försöker med alla medel få honom att tala, men till sist måste Hayden omvärdera sitt val av behandlingsväg. Samma utmaning blir mötet med Gerda som inte talar efter en stroke. Gerdas skador gör det svårt att nå någon form av kontakt. Den som öppnar vägen är Drake.

 

 

Sen nu ikväll har jag kollat på "Beck". Gillar Gunvald och grannen skarpt:-) Nu har jag duschat och gått och lagt mig. Ska läsa lite till innan jag checkar in:-) 

                                                          Tjingeling!!!


HATAR VINTERN!!!

Jag HATAR verkligen vintern!!! Idag hade jag öppning på fritids. Så jag gick upp 04.45. Fick skrapa rutorna på bilen i ca 20 min. Det satt som berget:-( När jag sen kom ut till jobbet var det -23°. FY FAN, rent ut sagt! Till frukosten var det 16° i matsalen. Vi kunde knappt sitta där o äta. Jag längtar till sommaren och värmen!!!!!




RSS 2.0