Hittat en ny pysselblogg

För er som gillar scrapping, har jag hittat en mysig pysselblogg. Följ länken sarispysselblogg.bloggagratis.se

HYPNOTISÖREN!


Har nu läst klart boken Hypnositören av Lars Kepler. Mycket bra bok. Rekomenderas!



I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.
Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

 


Skolutflykt till Locketorp!

Idag har jag varit med klass 1 och 4 på skolutflykt till Locketorp. Förrutom att det var kallt och fuktigt så har det varit en trevlig och lärorik dag. Vi har lärt oss om hur man levde förr i tiden. Hur man bodde, hur man fick mat, hur skolan fungerade m.m. Här kommer lite bilder från dagen:

Natur-apotek



Sagor


Tillverkning av barkbåtar


Bi-odling


Kolbullar


Kolmila


Kol-gubbe


Dåtida skola


Garn färgat med lönnsav


Garn färgat med olika saker från naturen


Pigham


Handtvätt


Ute-pedagogik!

Igår var det dags för vår sista ute-bildning med Naturskolan. Vi var inne på Eriksdal och sen i ett skogsområde nära deras skola. Vi fick som vanligt lära oss lite nya lekar. Det var skitväder,men vi kämpade på ändå. Det var ingen lätt match att grilla hamburgare och göra bröd i regn....:(








Scrapping!

Har idag städat och gjort iordning ibland mina scrapping saker.Passade på att göra en framsida till ett av mina fotoalbum samt en framsida till nästa termins lärarkalender. Så här blev resultatet:




Tack!

Ville bara åter igen tacka för de fina presenterna jag fick när jag fyllde år. Allt passade naturligtvis bra hemma hos mig eftersom ni känner mig så bra:) Så här blev det:






Födelsedagsfirande!

Är ju hemma i Kristianstad nu. Åkte ner i onsdags tillsammans med Jessica. Skönt att slippa åka hela vägen hem själv. När jag kom fram hade vi kalas för mig (fyller ju år på måndag). Sen på torsdagen kom Maria, Hannah och Thea in till mig. Vi var på Eko och lite andra ställen. Sen var vi o åt på "Max". Framåt kvällen kom Malin oxå. Super trevligt. Senare på kvällen skulle jag och Malin köra o köpa lite godis. Vi hamnade istället på "Beaglehouse"´s uteservering. Mysigt! När vi kom hem igen kollade vi på film o snackade massa strunt. Tror vi sa godnatt runt 04.30. Pust! Men trevligt var det :) på fredagen gick vi på stan och lunchade på "Bunna". Crisse kom in en stund för att lämna en present till mig. Senare mötte vi även upp Maria. Var en runda uppe på "Hälsa och helhet" o "spaade". Sen körde jag och Maria hem till henne. Massa mys med Hannah och Thea och senare kojbygge med Ville. Nu ska jag äta frukost. Sen kommer Maria och barnen in till stan. Ikväll ska jag till Elina. FULL RULLE med andra ord! But I like :)

Har fått super fina presenter:

   En GPS från mamma, Roger, mormor och morfar



En popcornmaskin från pappa


En is-lykta från Alex


En balja och fotsalt och fotsalva av Cilla


Scapping-saker av Malin


En ljuslykta från Crisse


En present (som jag inte får öppna förrän på måndag när jag fyller år) av Maria



Tack så mycket alla för de fina presenterna och för att ni finns :)


Bikinis!

Har äntligen hittat bikinis till sommaren. Köpte två likadana för jag kunde inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ha. Lika bra att passa på när det väl finns..... :)
                           

                           

RSS 2.0