MIDSOMMAR

I torsdags efter jobbet åkte jag upp till Crisse. Hon hämtade mig vid stationen i Södertälje. Trillade på kvällen och skadade foten! Aj, aj, aj...:)

På midsommarafton gick vi upp tidigt. Gästerna skulle komma vid 10-tiden. När de väl hade kommit gick vi iväg för att göra i ordning midsommarstången. 








Senare åt vi lunch



Efter lunchen hade vi 5-kamp och tipsrunda. Sen fikade vi med jordgubbar och annat gott!





Senare på kvällen grillade vi. Det var så varm och skönt ute, så vi kunde sitta ute till långt in på natten!



En super kväll. Tack Crisse och Thomas för allt!


En mysig helg i Skåne!

I fredags var det ju som sagt skolavslutning- Regnet öste ner. SÅÅÅ tråkigt! Men allt gick bra iallafall och barnen var superfina. Jag fick en jätte fin bukett blommor av mina elever.




Efter avslutningen körde jag till Malin i Helsinborg. Vi var och shoppade på Väla och sen på Ikea. Inhandlade lite allt möjligt.Bland annat lite scrapping-saker.


Förvaring för mina pappersark


Embossingpulver

Fler förvaringsburkar


Stickles





Fika såklart



Köpte en taklampa och tavlor på Ikea





På kvällen köpte vi pizza och mös framför en film. På lördagen körde vi till Familia och shoppade vidare. Vi hann även med en fika. Gulliga Dahlija var oxå med :)



På eftermiddagen körde jag hem till Maria. Skulle ju passa Hannah, Thea och Ville,medans Maria och Daniel var på konsert. Vi hade en supermysig kväll.



Tack Malin och Maria för en mysig helg! Det är alltid lika kul att träffa er. Önskar att ni bodde närmre :(


Sommaren har kommit!

Igår förrmiddag körde jag till "Slöjd Detaljer" i Skara, för att inhandla lite scrappingsaker. När jag väl kom dit, var nästan allt jag skulle ha slut. Såj ag köpte bara lite småplock. Bla dessa stämplar:
 

På eftermiddagen åkte jag till Tomas och Carolin för att fira Alexanders födelsedag. Vi satt ute hela eftermiddagen och kvällen. Det var jätte skönt väder och vi grillade korv och åt jordgubbstårta. Riktigt somrigt!!





På kvällen var jag hos Jessica och Kristoffer och tittade på film och åt pizzabullar!

 


RSS 2.0