Julpyntning på G!

Idag har jag städat, julpyntat och pysslat med väggord! Resultatet-perfekt:)










Göran Perssons tal till nationen!


New Moon!!!!!!!

Igår var jag på bio o såg New Moon. Helt underbar film. Till och med bättre än den första. Och mycket mer ögongodis....:)










Till min mamma!

I kväll på Idol har deltagarna fått sjunga en låt till någon som betyder mycket för dem. Om jag skulle ge en låt till någon som betyder mycket för mig skulle det bli min mamma. Hon är mitt allt. Hon finns alltid där för mig och jag älskar henne över allt annat. Denna är till dig mamma.....


Inflyttningspresent!

Igår var Josefin, Robin o Astrid här på middag. Jag lagade thaimat. Mums!!!



Vi hade väldigt trevligt och avslutade kvällen med film o snacks. Josefin o Robin hade med sig en superfin inflyttningspresent. Deras kompis drejar o gör jättefin handgjorda saker. Så Josefin hade beställt en stor orange,handgjord kruka med svarta lädersnören på. Ni kan ju gissa om den passade bra hos mig:) Tack så JÄTTE mycket!!!!


Så här snyggt blev det!


Crisse på besök!

I fredags efter jobbet kom min älskade vän Crisse på besök. Efter att jag hämtat henne vid tåget stack vi direkt till Helensgården för tacobuffé.Karin, Daniel,Lena o Jan var redan där o hade hållt platser till oss. Efter maten körde vi hem till Karin o Daniel. Vi var där resten av kvällen o spelade "Med andra ord". Mycket trevligt!

På lördagmorgonen åt vi god frukost o mös i soffan med lite film. Sen var vi en runda på stan. Crisse hittade en jätte fin jacka, så hon var glad. Sen var vi o hämtade pizza. Mums.....! På kvällen var vi ute en runda.

Söndagen bara slappade vi och stoppade i oss onyttigheter. Lagade i o för sig pasta carbonara...... På kvällen körde jag Crisse till tåget. Tack för besöket vännen! Alltid lika kul att träffa dig. Synd att det inte blir oftare. Men snart är det jul och då ses vi igen......:)


Nästan klart!!!

Nu börjar det mesta bli klart i lägenheten! Bara lite saker som saknas. Här kommer lite bilder!!

Hallen


Köket





Sovrummet













Börjar komma i ordning!

Nu börjar jag komma i ordning i lägenheten. Även om det finns mycket kvar att göra så är jag en god bit på vägen. Man kan numera komma in i de olika rummen utan att snubbla över lådor och annat bröte:) Har tidigare haft fullt upp med att packa, städa och besiktigat den gamla lägenheten. Nu när allt det är klart kan jag koncentrera mig på att komma i ordning här. Speciellt kul att inreda lägenheten när den är totalt nyrenoverad, där jag själv fått välja....:)


"Plankan"!!

Kom för en stund sedan hem från "Plankan". Ett ganska nyöppnat ställe. Nicklas hade anordnat ett kväll för studenter så Astrid och jag stack dit. Åt god mat, fläskfilé, pommes och bearnaise sås. Mycket gott! Gjorde inte saken sämre direkt att även jag fick handla till studentpris. Tack för en trevlig kväll!







Gå även in och titta på deras hemsida: www.plankan.org


Halloween!

I fredags firade vi Halloween på fritids. Barnen fick klä ut sig och så tittade vi på film o åt popcorn. Efter jobbet var jag, Karin, Daniel, Lena och Jan på Helensgården på tacobuffé. Gott som vanligt!



I lördags var jag bara hemma o tog det lugnt. Borde ha packat upp alla lådor som fyller hela lägenheten, men pallade faktiskt inte. Tittade bland annat på "Storm". En svenska, lite annorlunda film. Men jag gillade den.
 



Sen på kvällen gjorde jag mig i ordning för att gå bort till Josefin o Robin. Tänkte ta en genväg dit, men hamnade totalt fel. Så det tog mig ca 45 min att gå dit. (Ja, Crisse jag vet: "Genvägar är oftast senvägar" ). När jag kom dit så hade ju alla fått stå och vänta på mig. Jag som alltid är i tid. Pinsamt! Sen skulle vi gå bort till Astrid på fest. Vi gick inom Maxi och köpte en stor grön växt till henne i inflyttningspresent. Festen var jätte trevlig.









 


RSS 2.0