Besök i K-town!

I torsdags efter jobbet tog jag tåget till Jönköping. Där blev jag upplockad av Crisse. Vi körde sedan till Kristianstad. Var framme ganska sent, så det blev ganska snart sängdax. På fredagen tog jag bussen till Glimåkra, för att hälsa på Elina och gossarna. Hade en helmysig dag, med mycket bebismys. Stannade där och kollade på Idol och åt tacos. Erman var snäll och chutsade mig till Broby på natten, så jag kunde ta bussen hem.



På lördagförmiddag kom pappa och hämtade mig. Vi körde till Hammarshemmet för att hälsa på lilla farfar. Han blev jätteglad :) När vi kom tillbaka, gick jag upp till stan med lilla mamsen och Crisse. Maria kom oxå in, med lilla Tuva. Vi lunchade på "Bunna" och gick sen resten av dagen på stan. Crisses pappa hämtade upp oss vid 5-tiden och körde oss ut till Niklas. Sen var vi där resten av kvällen med Crisses familj och åt god mat och tittade på tv. Åkte med dem tillbaka till mamma vid 2-tiden. Nu har vi precis ätit frukost. Jag och mamma ska åka ut till Rusta och sen ska väl jag och Crisse bege oss hemmåt igen. Synd att helgen gått så fort :( Men ska ju hit om 3 veckor igen och fira jul. Tuddelu!!!

E-lärande

Idag så har vi i yngre arbetslaget varit på utbildning i Entreprenöriellt lärande. Detta var första heldagen. Totalt ska det bli 10 dagars utbildningstillfällen. Mycket intressant att lyssna till hur de tycker att vi som pedagoger systematiskt och strategiskt ska organisera och bedriva skolarbetet så att elevernas entreprenöriella kompetenser stimuleras. Efter denna dag har jag kommit fram till att detta nog är mer ett förhållningssätt. Får se vad det kan leda till på just vår skola.Tanken är ju att vi ska köra igång med detta efter sommaren. Jag och Magnus roade oss med att ta foto :)



När jag kom hem packade jag, eftersom jag och Crise ska åka hem till Kristiandstad imorn kväll. Hon hämtar mig i Jönköping imorn vid 7-tiden :) Nu ska jag köra hem till Jessica för att titta på "Bonde söker fru" o sen "Grey´s":)

 


JULMÄSSA PÅ DAGSNÄS SLOTT

Idag åkte vi till julmässan på Dagsnäs slott. Det var jättefint inrett i deras stora stall. Väldigt fina handgjorda saker och mycket gott att provsmaka. Tog många foto. Här kommer några:






























Maten ställdes ut uppe på loftet. Eftersom vi hade Joline´s vagn med oss fick vi åka med denna "hiss" upp dit:



Efter en skumpig färd, kom vi äntligen upp på loftet. Där fanns mycket gott att smaka på:



















Nu har det börjat snöa igen :( Får se hur länge det ska hålla på denna gången.....  Tjingeling!


JULPYNTNING PÅ G!

Idag när jag vaknade var det fullt med snö ute igen. Pust! Blir SÅ trött på skiten!!! Eftersom jag ska åka till Skåne nästa helg, när det är 1:a advent, så har jag julpyntat redan idag. Började med att hämta ner alla ateraljer från vinden. Satte på Carolas julskiva på hög volym! Sen satte jag igång. Skönt att ha det klart! Och mysigt med får jag lov att säga :)
 















Ikväll har jag varit hos Jessica o Kristoffer och spelat spel och tittat på "Not Forgotten". Spelet var kul men filmen var mindre bra. Men sällskapet vägde upp det:)

Nu har jag suttit och gått igenom massa skivor med gamla foton! Kul att kolla på :)

Men nu måste jag nog försöka mig på att sova lite. Måste vara pigg imorn, för då ska vi på julmässa på Dagsnässlott:)

Godnatt och puss på örat :)

 

 


Gray´s-dag!

Idag är det "Grey´s-dag"! Så nu ska jag bege mig till den andra Jessica för att underhållas av denna underbara serie:)




Scrappat ett familje-album :)

Nu har jag scrappat klart mitt familje album. Så här blev resultatet:








Mamma och Roger på besök!

I fredags kom mamma o Roger hit. Vi var på after work på "Harry's" och åt tacobuffe. Sen åkte vi hem o tittade på Idol. På lördagen var vi en runda på stan och shoppade och åt lunch. Sen på kvällen lagade vi mat och tittade på "Trollkarlens lärling". Vid lunchtid på söndagen åkte de hem igen. Det har varit en super mysig helg. Tack mamma och Roger för besöket <3

Scrap-helg med Malin :)

I fredags kom Malin och hälsade på. Jag var och hämtade henne vid tåget strax efter 23.00. Eftersom Malin var lite hungrig efter resan, körde vi till Macke D och åt. Eftersom klockan var mycket blev det sängdags när vi kom hem.

På lördagen åt vi frukost. Sen begav vi oss till Valhall, där vi hade bokat bord inne på "Scrapmässa". Där var supermycket kul att titta på och vi fick massa tips om olika produkter och tekniker. Vi var där hela dagen. Jag vann priset vid utlottningen....hi,hi....:)





På kvällen körde vi och hämtade Jan, som sedan föjde med oss till "Wallerman´s". Maten var supergod, som vanligt.



Innan vi chutsade hem Jan, körde vi inom "Sigges" och köpte godis. Sen på kvällen hade vi filmmys. Vi tittade på "He´s just not that into you" och "Beck - Levande begravd". Båda var riktigt bra. Vi gick och la oss vid ett. Men eftersom vi alltid har massor att prata om, var klockan närmare tre innan vi försökte oss på att sova :)

På lördagen körde vi till "Slöjd Detaljer" i Skara. Där var massor att titta på.




Senare på eftermiddagen lagade vi mat. Vid 18-tiden körde jag Malin till tåget. Och sen vidare till Jessica, för att titta på "Ensam mamma söker" :)

Tack Malin för en trevlig helg! Alltid lika kul när du kommer och hälsar på. Synd att vi inte bor närmare varandra. Tur att vi ändå kunde konstatera att vi faktist träffas oftare nu, än när jag bodde i Kristianstad :)

Löv ya <3

RSS 2.0