Michael Jackson´s - This is it!

Ikväll ska jag på bio och se Michael Jackson´s -This is it! Han är ju inte en av mina stora idoler, men tror ändå att filmen kan vara intressant.


Singelpappa.blogg.se

Har idag, tacke vare Malin, fått tips om en ny blogg. Har nu spenderat stor del av kvällen med att läsa igenom HELA bloggen. En otroligt gripande blogg, som får ens egna problem att verka nästan obefintliga...... För er som är intresserade läs själva på http://singelpappa.blogg.se

Mys-plädar!

Har nu hittat mysiga plädar på Hemtex i microfleece. Kommer att passa utmärkt. Och är desutom super mjuka...


Snabbvisit i Stockholm!

I fredags satt jag här hemma och kollade på Idol. Jag och Crisse pratade med varandra i pauserna (måste ju ha någon att kommentera deltagarna med:). Hon berättade att hon skulle ha tjejfest på lördagen m.m. Senare på kvällen gick jag in på Tradera och la ett bud på en tågbiljett till Stockholm. Vann budet. Så på lördagsmorgon satte jag mig på tåget och åkte till Crisse, FÖR 51 riksdaler (och det var X2000 med fast plats). Inte helt fel!
Hon mötte mig på stationen och sen var vi och handlade inför kvällen.
På menyn stod det tacopaj med sallad och vitlöksbröd, samt fruktsallad med vanilj kesella. Gott som tusan var det ska jag lova!!! Middagen var supertrevlig (förrutom grannen som kom o klagade kvart över 8 för att han kunde höra oss prata och gå inne i lägenheten. Vi blev nog lika förvånade allihop då vi inte visste att detta var förbjudet). Sen åkte vi in till stan och gick ut på Bar 54 och rockade loss!

Varmrätt


Efterrätt



Dukning




  

Bar 54


Renovering på G!

Nu är renoveringen i full gång i lägenheten. Hoppas det blir bra. Riktigt stökigt bara.....! Parketten är lagd i vardagsrummet och sovrummet, samt klinkersen i hallen. De nya tapeterna är uppsatta i köket och i sovrummet. Samt alla tak, lister, fönsterfoder och dörrar är målade. Så nu är det bara köksgolvet och tapeterna i vardagsrum och hall som är kvar. Köksluckorna ska sättas upp på måndag. 

                                                                          
KÖKET FÖRE



RENOVERING PÅGÅR


KÖKET EFTER


SOVRUMMET FÖRE


RENOVERING PÅGÅR


SOVRUMMET EFTER


HALLEN FÖRE


RENOVERING PÅGÅR


FÖRE


RENOVERING PÅGÅR


VARDAGSRUMMET FÖRE


RENOVERING PÅGÅR


Vilka hantag på köksluckorna?

Mina köksluckor är inlämnade för omlackering. Har valt ljusgrått (4:e uppifrån).


Har beslutångest. just nu är det furuhantag på luckor och lådor (som bilden ovan). Men tycker inte att de passar längre. Vet inte om jag ska ha metall, krom eller svarta. Matta eller högglans? Vad tycker ni?????



 


Ska även passa till fondtapeten jag ska ha i köket se nedan).


Äntligen fredag!

I fredags var jag, Karin, Daniel, Lena och Jan på Helensgården o käkade taco-buffé. Gott som vanligt! Sen gick vi hem till Karin och Daniel för att spela Guitarhero (ja, ni hörde rätt). En trevlig kväll!




Någon som kan tipsa om snygga vägglampor??

Letar efter några snygga vägglampor att hänga över sängen. Vill ha en dubbel eller två enkla. Stilrena och enkla. Någon som har några bra tips? Har hittat några snygga och prisvärda på http://www.belysningsdesign.se .


Idéer till nästa barnkalas!



Snygga kuddar!

Hittade en sida på nätet, http://www.inhabitliving.com , som hade SÅÅÅ snygga kuddarn m.m. Här kommer några smakprov....

             
     

Ett nytt fynd!

Har äntligen hittat en matta till hallen. En svart och vit randig. Hittade mattan på Rusta. Pappelina gjorde en nästan identisk först, sen gjorde Rusta en kopia. För mindre än en 8-del av priset. Det kallar jag fynd!!!!!
      
     
                             
                            Pappelina 2500:-                              Rusta 299:-
      

Taco-buffé på Helensgården!

Ikväll ska jag på taco-buffé på Helensgården. Eftersom tacos är min absoluta favoriträtt är jag ju nu väldigt nöjd. Ett helt perfekt sätt att avsluta en arbetsvecka på. Gott, trevligt och ekonomiskt!



Helensgården ligger i den anrika Helensparken centralt beläget i Skövde, ca 5 minuters gångväg från resecentrum.

Helensgården kan ta emot sällskap upp till 150 personer och har stor uteservering sommartid.

Vi serverar frukost på morgonen till alla morgonpigga. Café serverar vi på för- & eftermiddagarna. Lunchtid serveras en buffé bestående av 3 varma rätter samt en soppa att välja bland och en stor salladsbuffé. Det går även bra att boka lunchbord. Efter lunchen har vi bordsservering. Vi har fullständiga rättigheter.

Vi arrangerar även företagsfester, temabuffé, julbord, högtidsmiddagar, bröllop m m.

Välkommen att boka din gastronomiska upplevelse hos oss. Inget evenemang är för stort eller för litet för Helensgården.

Öppet
Måndag - Fredag 9.00-19.00
Lördag 9.00-17.00
Söndag stängt

Adress
Hertig Johans gata 19
Skövde

0500-48 24 23



RSS 2.0