Designa din egen pall!

Hittade denna otroligt söta hemsida www.bondeofsweden.se ,där man kan beställa egendesignade pallar. Bokstäverna kan lyftas ut ur pallen som ett pussel. Så himla fina!








Favoritsaker.se

Hittade dessa fina saker på www.favoritsaker.se. De hade passat perfekt hemma hos mig:)






Min nya lampa!

Här är min nya lampa, från Mio! (Den orange).


Lördag!

I lördags var jag, Karin och Lena i Tibro på möbel-helg. Många av butikerna hade väldigt fina saker till bra priser. Så jag gjorde ett stort fynd! Har under ett bra tag letat efter en orange lampa, men inte hittat någon i exakt rätt nyans. När vi gick in genom dörrarna till Mio var det det första jag såg. En stor (ca 1m) hög ORANGE lampa. Den var bara så snygg. Såklart var det det ända exemplaret. Gick så klart och frågade vad de skulle ha för den. De kunde inte hitta något pris, men i katalogen stod det att ordinarie pris var 1295:-. Det slutade med att jag fick den för 300:-. Så nu behöver jag inte leta längre. Så nu är jag glad!

Efter att ha åkt runt på lite olika ställen i Tibro åkte vi till Coop och handlade för en taco-kväll. Sen åkte vi hem till Karin.

På kvällen kom det några kompisar till Karin och Daniel. Vi åt tacos och spelade spel. Det var en super trevlig kväll. Tack så mycket!


ÄNTLIGEN! Greys Anatomy!


Lisbeth Salander = min nya idol

Igår var jag och tittade på "Flickan som lekte med elden". Den var superbra. (det enda jag inte gillade var att man måste se fo rtsättningen i nästa film). Även i dennna filmen gör Noomi rollen som "Lisbeth Salander" utmärkt. Hon är bara så jä**a cool. Riktig Girl Power!!!!! Skönt att se att tjejer kan. Så från och med nu är hon min nya idol....




Gott med färsk fisk och skaldjur!

På lördagkvällen lagade vi god mat och hade filmmys!

Förrätt - Rökta räkor, vitlöksbröd och limeaioli



Varmrätt - Lax, klyftpotatis och örtsås


Söndagen spenderades på Ikea, där Crisse kollade på mattor.


På besök hos Crisse!

Igår var jag på Fp-möte på Eriksdalskolan. Efter mötet körde jag direkt till Stockholm. Körde inom Södertälje och hämtade Crisse på henes jobb, och fick mig en guidad tur där. Sedan körde vi och handlade. På kvällen lagade vi tacos och tittade på Idol. såg även "Marley and me". Rolig och söt film. Så det blev en lugn och skön kväll. Vilket vi båda var i behov av efter en hård arbetsvecka. Nu ska vi åka in till stan!

Tjingeling!

Farväl Patrick Swayze!





Patrick Swayzes kamp mot cancern är över.
Den världsberömde filmstjärnan dog i förrgår, 57 år gammal.
– Han avled stilla omgiven av sin familj, meddelade en talesman tidigt i morse.

Sedan mars förra året har Patrick Swayze slagits mot elakartad cancer i bukspottskörteln.
Hans hälsa har flera gånger varit mycket dåligt, men mot alla odds har den 57-årige skådespelaren hela tiden lyckts komma tillbaka.
Nu är kampen över.
Swayze somnade in i förrgår, i Los Angeles.

Patrick Swayze har ända sedan tidigt 80-tal varit ett av Hollywoods största namn. Han är framförallt känd för sina roller i succéerna ”Dirty Dancing” och ”Ghost”, men medverkade också i uppmärksammade filmer som ”Red Dawn”, ”Youngblood” och ”The Outsiders”.

Hans envetna kamp mot cancern har varit uppmärksammad och beundrad i USA.


Swayze vägrade låta den stoppa honom från att leva ett rikt och fullt liv. Trots svåra smärtor fullföljde han exempelvis inspelningen av serien ”The beast” för tv-kanalen A&E. Han har också skrivit en memoarbok ihop med hustrun Lisa Niemi under det senaste året.

– Jag vägrar ge upp och vill inte bli reducerad till endast min sjukdom. Så länge jag kan kommer jag att leva ett så normalt liv det bara går, sa han i en intervju i våras.



Josefin goes 25!

I lördags hade Josefin sin 25-års fest. Det var en supertrevlig kväll med många överraskningar.......:)






















Flickan som lekte med elden!

Nästa vecka har Stieg Larssons "Flickan som lekte med elden" biopremiär. Jag bara läääängtar tills jag får se den.

Trailer


Till min vän Crisse!

Denna låten får mig att tänka på dig, sommaren och skärgården!


Väggord!

Har nu beställt väggord till nya lägenheten. Ser väldigt fina ut på bild, så jag hoppas de blir lika fina i verkligheten. Här är bilder på de jag har beställt...




Karin bakar muffins!

Igår körde jag till Karin efter jobbet. När jag kom dit hade hon varit inne hos grannen och plockat äpple. (inte pallat alltså, utan hon fick lov:) Så hon gjorde en äppelkaka. Efter ett tag fick hon ännu ett ryck och började då baka chokladmuffins också. Riktigt flitig alltså. Jag roade mig med att utforska olika fotoinställningar på min mobilkamera, med Lena som modell. Sen på kvällen tittade vi på en dokumentär om en kvinna som fått 8-lingar. och inte nog med det, hon hade 6 barn sedan tidigare. Jag säger bara "Herregud".......

Karin bakar muffins!



Mums!!!









RSS 2.0