Maria på besök!

Igår kom Maria på besök. Vi beställde pizza och hade massa mys med film och snacks. Alltid lika trevligt! Har ju inte setts sen i julas.Men nu kommer vi att ses två helger i rad. Ska ju hem till påsk o åka på "Konstrundan" med hon och Malin. Ska bli SÅÅÅÅÅ mysigt. Har redan bokat sol hela helgen. Förra året när vi tre var på "Konstrundan" var Malin gravid och denna gången kommer Maria att vara det! (bebsingen kommer i augusti). Tack för denna helgen Maria vi ses nästa helg igen!

                                           Maria med knytet i magen


Crisse på besök!

Igår eftermiddag kom Crisse på besök. Jag hämtade en henne på tåget. Efter att ha varit hemma o lämnat lite saker åkte vi till Helensgården för att avnjuta en tacobuffé. Senare på kvällen spelade vi "På spåret" på dvd.



En trevlig o gemytlig kväll.
 
Nu är det dags att förbereda frukost o sen ut på lite äventyr.

Godbaj!

En till tavla!

Gjorde en tavla till att ha i köket:


Målning!

Just nu så gör vi målningar på fritids. Vi ska ha vernisage på "Fritidshemmetsdag". Jag var ju inte sämre än att även jag gjorde en tavla :)


Risk för snöras!!

Vår skola har varit stäng p.g.a. att det fanns risk att takat kunde rasa in. Under denna tid fick vi var i tingshuset o i församlingshemmet med de material som fanns att tillgå (typ inga). Nu har de tagit ner största delen av snö som fanns på taken, så nu är vi tillbaka på skolan igen. Hela skolgården är nu fylld av snö istället. Undrar var all dena snö ska ta vägen?????






RSS 2.0